iPhone - iPad accessoires

Fisheye lens Iphone - Op deze pagina van de webshop Fotopro24 kunt u eenvoudig en voordelig een fisheye lens voor uw Iphone bestellen. De fisheye lenzen bij Fotopro24 zijn van het merk Walimex en vervaardigd van aluminium. U zult zich wellicht afvragen wat een fisheye lens Iphone nu precies inhoudt. De Iphone fisheye lens is een lens waarmee de camera van een iPhone een bol effect krijgt waardoor een veel grotere ruimte is te zien. Met deze fisheye lens iphone kunt u foto?s maken binnen een hoek van 160 graden zodat u alles in beeld kunt brengen.

Fisheye lens Iphone online bestellen bij Fotopro24

Met een fisheye Iphone kunt u creatievere foto's maken. Met een extreme beeldhoek, hoge brekingsindex en geringe dispersie is een fisheye lens een must-have voor uw Iphone. Het gebruik van een iPhone fisheye lens is zeer gemakkelijk. U plakt de metalen ring rond de lens van uw iPhone en middels een magneet kunnen de lenzen hierop geplaatst worden. Met de fisheye lens iphone bent u in staat om creatieve foto?s te maken. Aarzel daarom niet langer en bestel de groothoek/macro fisheye lens voor uw iPhone voordelig online. De fisheye lens is overigens ook geschikt voor nagenoeg alle andere smartphones met camera.

Fisheye lens Iphone kopen

Een Fisheye lens Iphone vindt u nergens voordeliger dan bij Fotopro24.nl. Bekijk en bestel uw fisheye lens Iphone voordelig online.