Dolly - Sliders

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

7 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Camera dolly

Dankzij een camera dolly zijn trillende en schokkende beelden verleden tijd. Een camera dolly stelt u namelijk in staat om opnames te maken door middel van een rails of wieltjes. Dit resulteert in professioneel uitziende beelden die bovendien geheel tril- en schokvrij zijn. Wanneer u eenmaal in het bezit bent van een camera dolly wilt u hierdoor nooit meer terug. Bekijk daarom nu de volledige collectie bij Fotopro24.

Camera rails en camera sliders

Bij Fotopro24 vindt u een ruim assortiment camera dolly’s die beschikbaar zijn in veel verschillende varianten. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze uit een camera dolly met wieltjes of met een rails. Zowel met wieltjes als een rails kunt u schokvrije beelden schieten die er zeer professioneel uitzien. Bekijk nu de aanwezige camera dolly’s om een exemplaar te vinden die aan uw eisen voldoet.

Camera dolly’s online

Een camera dolly bestelt u net als vele andere camera accessoires bij Fotopro24. Wanneer u bij Fotopro24 bestelt weet u zeker dat u de laagste prijs binnen Nederland betaalt. Dit komt omdat Fotopro24 een laagste prijs garantie hanteert. Bovendien kun je bij Fotopro24 gratis ruilen of retourneren en is alles uit voorraad leverbaar. Voor een voordelige en snel bezorgde camera dolly bent u bij Fotopro24 dus aan het juiste adres.