Productfotografie

24 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

24 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Waarom de lichttent? Uw vouwt de lichttent open en plaatst het voorwerp of product in de lichttent en belicht de tent vervolgens. Daarna maakt u uw foto. Voor uw lichttent kunt u zowel gebruik maken van daglicht als van daglichtlampen. Met daglichtlampen zorgt u voor een perfecte witbalans.

Lichttent

Onze lichttenten zijn geschikt voor alle denkbare object- en productfotografie. Een lichttent van Fotopro24 resulteert in een zachte belichting en is bovendien gemakkelijk op te vouwen en te vervoeren. De lichttent staat ook wel te boek als een fotocube of fototent. Een lichttent is een makkelijke oplossing voor het fotograferen van uw producten voor bijvoorbeeld uw webshop. U plaatst de producten in lichttent en uw belicht de tent vanaf de buitenkant waardoor u de meest professionele productfoto’s kunt ontwikkelen.

Lichttent: de voordelen

Een lichttent biedt u gelijkmatig en diffuus licht waarbij schaduwen worden geminimaliseerd. Een lichttent voorkomt allerlei hinderlijke reflecties. De lichttent is opvouwbaar en uiterst makkelijk om te gebruiken. Met een lichttent van Fotopro24 heeft u een naadloze overgang van achtergrond naar voorgrond. De lichttenten zijn ideaal voor productfotografie van uw webwinkel. Uw productaanbod wordt door een lichttent prachtig gepresenteerd in uw webwinkel.

Lichttent kopen bij Fotopro24

Een lichttent bestel uw van hoogwaardige kwaliteit tegen een betaalbare prijs Fotopro24.nl