Flitsparaplu's

13 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

13 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Een flitsparaplu stelt u in staat om licht te verzachten, verspreiden en of te reflecteren. Met een zilveren of gouden flitsparaplu kunt u licht laten bundelen. Maar u kunt er ook voor kiezen om juist licht te verspreiden door middel van een witte flitsparaplu. Met de zilveren of gouden flitsparaplu bent u bezig met convergeren. Met de witte flitsparaplu bent u bezig met divergeren wat ook wel bekend staat als ‘shoot-through’, waarmee u als het ware door de flitsparaplu heen flitst. Een flitsparaplu kan echter ook prima worden gebruikt voor reflecteren. Met een flitsparaplu kunt u namelijk ook zorgen voor een goede weerkaatsing van het licht. Met een flitsparaplu bent u in staat om schaduwen te manipuleren. In het kort, met de witte flitsparaplu heeft u een mooi diffuus licht aangezien u door de flitsparaplu heen flitst. Door deze witte flitsparaplu wordt u gehele fotostudio prachtig in het licht gezet. De twee kleuren flitsparaplu gebruikt u om geconcentreerde en harder licht te verkrijgen. Met de gouden flitsparaplu krijgen bijvoorbeeld huidtinten krijgen hierdoor een warmere gloed. Met de zilveren flitsparaplu kunt u een bepaald onderwerp extra sterk laten uitlichten.

Flitsparaplu

Flitsparaplu - Bij Fotopro24 bent u verzekerd bij uw aankoop van een kwalitatief hoogwaardige flitsparaplu. Met een flitsparaplu van Fotopro24 kunt u prachtig fotograferen daar het zorgt voor warm, koel of zacht licht.

Flitsparaplu kopen

Wij hopen dat u uw geschikte flitsparaplu heeft weten te vinden. Wij wijzen u nog even op de volgende zekerheden en voordelen bij Fotopro24:

  • ★ Ons hoofdkantoor is gevestigd in Arnhem
  • ★ Veel betalingsmanieren zijn mogelijk waaronder 'achteraf betalen'
  • ★ U kunt ons bereiken via info@fotopro24.nl en 026-3550353 (09:00-17:00
  • ★ Uw flitsparaplu wordt bezorgd door GLS pakketservice
  • ★ U kunt de actuele status van uw bestelling bijhouden
  • ★ U kunt uw flitsparaplu kosteloos ruilen
  • ★ Wij gaan vertrouwd met uw gegevens om
  • ★ U kunt binnen een termijn van 14 dagen gebruik maken van uw retourrecht
  • ★ Garantie op uw flitsparaplu is twee jaar