Reflectors

23 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

23 artikel(en)

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Foto-tabel  Lijst 

Reflectiescherm

Een reflectiescherm wordt gebruikt om licht te kunnen reflecteren tijdens fotografie. U bent hiermee in staat om zon, studiolampen of flitsers te reflecteren om schaduw van uw object, product of persoon op te laten lichten. Met een reflectiescherm bent u kortom in staat om schaduw minder donker te laten worden wat een veel fijner beeld geeft. Dit resulteert uiteindelijk in mooiere foto’s. Een reflectiescherm is bovendien ook nog eens zeer praktisch. U kunt het scherm namelijk opvouwen waardoor u het altijd makkelijk kunt vervoeren.

Reflectiescherm fotografie

Een reflectiescherm is bij Fotopro24 te verkrijgen in tal van kleuren. De kleur van het scherm is essentieel omdat dit bepaald hoeveel licht er gereflecteerd wordt. Dit geldt tevens voor de grootte van het reflectiescherm. Naast verschillende kleuren heeft u ook nog de keuze uit verschillende vormen. U kunt namelijk kiezen tussen een rond, driehoekig of vierkant reflectiescherm. Bekijk nu het assortiment bij Fotopro24 om een geschikt reflectiescherm te bestellen. U kunt onder meer de volgende categorieën bekijken:


Reflectieschermen

Een reflectiescherm is één van de vele camera accessoires die u makkelijk en snel besteld bij Fotopro24. Door het ruime assortiment zijn we er van overtuigd dat u precies kunt vinden wat u zoekt. Daarbij komt dat alle producten bij Fotopro24 uit voorraad leverbaar zijn en dat u de producten, binnen Nederland, nergens anders goedkoper vindt. Tot slot kunt u bestellingen gratis ruilen of retourneren wanneer u niet volledig tevreden bent. Een reflectiescherm bestelt u dus zonder problemen bij Fotopro24.