Verzenden & BetalenSnelle verzending met zorg

Met uiterste zorg en precisie leveren wij fotoapparatuur en/of benodigdheden af op het door u, bij uw bestelling, ingegeven afleveradres. Mocht er onverhoopt iets niet naar wens of mis zijn, neemt u dan alsjeblieft contact met ons op via onze klantenservice. We zijn u graag van dienst! 


Verzendkosten
Alle orders boven een aankoopbedrag van € 100,- worden gratis verzonden.
Uitzondering: Bij verzending van producten die per pallet moeten worden verscheept is Fotopro24.nl gerechtigd om additionele kosten in rekening te brengen. De verzendkosten hebben een uniek tarief per product.

Grote goederen
Grote studioapparatuur en andere grote artikelen zullen worden verzonden per transporteur.  
De kosten van het transport kunnen door Fotopro24.nl worden verhoogd, vanwege de grootte van de vracht en/of verscheping buiten de Benelux. Dit wordt automatisch in het winkelmandje doorberekend. Een datum voor de levering zal op voorhand met u per telefoon overeengekomen worden.

Dienst in het buitenland
Bestellingen met verzending naar het buitenland 
(buiten Benelux) kunnen andere levertijden hebben en aanvullende verzendkosten. Voor meer informatie, neem contact op met onze klantenservice.

Deelleveringen
In principe leveren wij bestellingen in een volledige levering. Als gevolg van verschillende niveaus van beschikbaarheid kan het voorkomen dat wij genoodzaakt zijn om in deelleveringen uitleveren. We zullen u onmiddellijk informeren omtrent eventuele deelleveringen.

Afhalen niet mogelijk
Let op: Het is niet mogelijk om in een winkel de bestelde goederen af te halen.

 


Betaalmogelijkheden

U kunt bij Fotopro24.nl op één of meer van de volgende manieren betalen:

 

iDEAL

Maakt u gebruik van internetbankieren bij ABN AMRO, Fortis, ING, Rabobank of SNS Bank, 
dan kunt u direct met iDEAL betalen. U rekent dan snel af en kunt dit vergelijken met een PIN-betaling in een winkel.
Hiervoor word u doorgeleid naar de beveiligde omgeving van onze betaal provider Docdata Payments.
Een goedgekeurde betaling wordt dezelfde, of de eerstvolgende werkdag direct door ons verwerkt tijdens kantooruren.
Een pakket wordt indien u bij de eerste afleverdag niet aanwezig bent een tweede keer aangeboden. Indien uw bestelling bij deze twee bezorgpogingen niet is uitgereikt dan kunt u uiteindelijk een afspraak maken voor een nieuwe aflevering. Voor meer informatie klikt u op: transport

Let op: Indien u de betaling voortijdig afbreekt, zal de aangemaakte order niet bij ons aankomen.
Deze zal wel in uw bestelgeschiedenis worden weergegeven. U kunt indien u er zeker van bent dat de betaling niet is afgeschreven, een nieuwe order plaatsen via onze webshop.

 

Acceptgiro (AfterPay)

Koop nu - Betaal pas over 14 dagen! 

Wij bieden u nu de mogelijkheid aan om op rekening te kopen en pas achteraf te betalen!
 
Online winkelen en achteraf betalen, dat betekent veilig, eenvoudig en stressvrij winkelen. Wij van Fotopro24.nl vinden dat iedereen de gelegenheid moet hebben om zonder zorgen te kunnen winkelen op het internet en bovendien pas hoeft te betalen als de goederen veilig zijn aangekomen. Onze samenwerking met Afterpay maakt dit mogelijk.
 
Tijdens het afrekenen kunt u kiezen om te betalen door middel van Afterpay Acceptgiro. De handling en verzendkosten zijn geheel kosteloos.
Wij versturen zoals u van ons gewend bent direct uw bestelling. 
De bestelling heeft u binnen 3-5 werkdagen in huis. 2-3 dagen daarna ontvangt u per post een acceptgiro van Afterpay, deze hoeft u dan pas na 14 dagen te betalen.
 
Let op: vul uw gegevens naar waarheid in en zo compleet mogelijk. Bij de aankoop worden uw persoonlijke gegevens gecontroleerd. Op basis van uw gegevens word gekeken of u als persoon de mogelijkheid krijgt om via Afterpay te betalen. Fotopro24.nl is niet verantwoordelijk wanneer deze betaalmethode voor u door Afterpay wordt geweigerd. Wij bieden u dan een alternatieve betaalmethode aan. Uw persoonlijke gegevens worden behandeld in overeenstemming met de wet bescherming persoonsgegevens.
 
Als u middels Afterpay bestelt, winkelt u veilig en eenvoudig. U hoeft nooit uw kaartgegevens in te vullen en betaalt altijd pas nadat uw aankopen zijn thuisbezorgd. 
- U betaalt pas nadat u uw aankoop in huis hebt 
- Betaalperiode - altijd 14 dagen 
- U hoeft nooit uw bank/kaartgegevens op te geven 
- Altijd 7 dagen bedenktijd in overeenstemming met de wet kopen op afstand
- Uw bestelling wordt direct verzonden
- Veilig, makkelijk en betrouwbaar!

AfterPay voert voor Fotopro24.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een Acceptgiro per post van AfterPay ontvangt om het gekochte product te betalen. U kunt bij Fotopro24.nl betalen via Afterpay tot een bedrag van € 170,00.
U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. 

 

Vooruitbetaling 

Indien u kiest voor de optie vooruitbetalen is het de bedoeling dat u het volledige bedrag (incl. verzendkosten) overmaakt op onze bankrekening. Nadat uw betaling bij ons is verwerkt zullen wij overgaan tot de verdere verwerking van uw bestelling. Indien wij na 3 weken na het plaatsen van de order nog geen betaling van u hebben mogen ontvangen, vervalt automatisch uw bestelling. Hieraan zijn geen verdere kosten verbonden.

 

Creditcard (Mastercard of Visa)

Bij het afrekenen kunt u ervoor kiezen om online te betalen middels uw Creditcard.
U kunt uw creditcardgegevens via onze beveiligde SSL procedure veilig invoeren en wij zorgen samen met uw creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.
U wordt hiervoor doorgeleid naar de beveiligde omgeving van onze betaal provider Docdata Payments. Uw betaling wordt vervolgens online geautoriseerd, zodat u direct weet of deze wel of niet wordt goedgekeurd. Een goedgekeurde Creditcardbetaling wordt door ons dezelfde, of de eerstvolgende werkdag verwerkt tijdens kantooruren.

Let op: Indien u de betaling voortijdig afbreekt, zal de aangemaakte order niet bij ons aankomen.
Deze zal wel in uw bestelgeschiedenis worden weergegeven. U kunt indien u er zeker van bent dat de betaling niet is afgeschreven, een nieuwe order plaatsen via onze webshop.

 

Maestro (alleen mogelijk voor bestellingen vanuit België)

Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van Maestro, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
Maakt u gebruik van Mr Cash, dan kunt u ook kiezen voor de betaalmethode Maestro of de betaalmethode Mr. Cash.

 

3-D Secure en SecureCode 

Wat zijn 3-D Secure en SecureCode?
3-D Secure en SecureCode maken het betalen op internet nog veiliger. De 3D-Secure technologie is ontwikkeld door Visa en wordt aangeboden onder de merknaam Verified by Visa. Onder het label MasterCard SecureCode biedt ook MasterCard deze standaard aan. 3-D Secure en SecureCode vormen een extra stap bij het plaatsen van uw bestelling die is bedoeld voor uw veiligheid. U wordt beschermd tegen misbruik van uw creditcardnummer omdat u vóór de betaling eerst uw identiteit bevestigt.

Hoe werkt het?
Uw kaart is niet standaard geactiveerd voor 3-D Secure of SecureCode. Voor het betalen van uw bestelling kan gevraagd worden om 3-D Secure te activeren op uw kaart. Hierna zal bij elke online verificatie van uw creditcard altijd om een digitale handtekening gevraagd worden. Deze code wordt vervolgens meteen door uw eigen bank gecontroleerd.

Er is een aantal varianten van de digitale handtekening, afhankelijk van uw bank. Het kan een zelf gekozen wachtwoord zijn, een pincode die verstrekt is door uw bank, maar er kan ook gevraagd worden om een digitale handtekening met behulp van een digipas of random reader.

Let op: afhankelijk van wat u bestelt en met uitzondering van bepaalde highend-artikelen en bestellingen met hoge bedragen, hoger dan € 2.000,- kunnen de betaalmogelijkheden afwijken.

 

Mocht u aanvullende wensen hebben omtrent de levering neem dan contact op met onze klantenservice. We denken graag mee en zijn u graag van dienst!